Η Ιστορία μας

Organization Chart Junior Achievement: Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece) ιδρύθηκε το 2005 και είναι ένας μη-κερδοσκοπικός μαθητικός οργανισμός, μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide, ο οποίος λειτουργεί από 1917. Ο οργανισμός αυτός δίνει την ευκαιρία σε μαθητές να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσων και υλοποιεί μια σειρά από προγράμματα για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο και Πανεπιστήμιο. Το πιο γνωστό από αυτά τα προγράμματα είναι η “Εικονική Επιχείρηση”. Στα πλαίσια του προγραμμάτος αυτού προβλέπεται η συμμετοχή των μαθητικών εικονικών επιχειρήσεων σε εμπορικές εκθέσεις και διαγωνισμούς στην Ελλάδα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εταιρεία μας: Η Youthelp είναι μία μη-κερδοσκοπική κοινωνική μαθητική επιχείρηση που δημιουργήθηκε από μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – PIERCE, στo πλαίσιo του απογευματινού Ομίλου Junior Achievement.

Mission Statement (Η Αποστολή Μας): Η Υouthelp μέσω της δημιουργίας μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Social Crowdfunding, συγκεντρώνει οικονομικούς πόρους από μικροδωρεές που διατίθενται για την ιατρική κάλυψη παιδιών, τα οποία πάσχουν από απειλητικές για την ζωή ασθένειες, όπως καρκίνο. Οι δωρεές αξιοποιούνται το γρηγορότερο δίνοντας ελπίδα στα παιδιά! Έτσι, μέσω των μικροχορηγιών, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, της ανάπτυξης του εθελοντισμού και άλλων προωθητικών ενεργειών marketing και επικοινωνίας, η Youthelp, ως μαθητική κοινωνική επιχείρηση, συνεισφέρει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων.

ΥΟU + HELP: Eσείς κάνετε το όραμά μας πραγματικότητα!

Youth + help: Μία επιχείρηση από παιδιά προς παιδιά! Μία εταιρεία νέων σχεδιασμένη μόνο για να προσφέρει!

Οι υποστηρικτές μας :